กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31924
ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC | ค่า | ภาษา |
---|---|---|
dc.contributor.author | Приліпко, Т. М. | |
dc.contributor.author | Prylipko, T. | |
dc.coverage.temporal | 14-15 травня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 14-15 May 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-03T14:59:49Z | - |
dc.date.available | 2020-06-03T14:59:49Z | - |
dc.date.created | 2020-05-14 | |
dc.date.issued | 2020-05-14 | |
dc.identifier.citation | Приліпко Т. М. Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі / Т. М. Приліпко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 139–142. — (Моделювання в наукоємних технологіях). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-093-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31924 | - |
dc.format.extent | 139-142 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 | |
dc.title | Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі | |
dc.title.alternative | Modeling of microbiological and biochemical processes during the processing of canned meat under the condition of steam contact heating of products in containers | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil; | |
dc.format.pages | 4 | |
dc.subject.udc | 636.2.0.84.085. 7. 2.11 | |
dc.relation.references | 1. Вороненко Б.А. Математическое описание процессов тепло- и массопереноса в колбасных изделиях при их тепловой обработке / Б.А. Вороненко, В.В. Застосування регульованих газових середовищ для підвищення стійкості м’яса / Н.В. Букалова, В.П. Лясота, Т.М. Приліпко // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції ветеринарної освіти та науки», присвяченої 100-річчю факультету ветеринарної медицини (09 жовтня 2019 року НУБіП України). Київ, 2019. С. 37. | |
dc.relation.references | 2. І.П. Паламарчук, Ю.А. Полєвода, В.М. Куций. Математичне моделювання процесу тепломасообміну за умов пароконтактної стерилізації продукції у циліндричній тарі. Техніка, енергетика, транспорт АПК, ВНАУ – 2017. – С. 64–70. | |
dc.relation.references | 3. Г.М Калетнік, ВП Янович. Перспективи розвитку вібраційних машин для первинної обробки сільськогосподарської сировини. ВНАУ. – 2017. – 296 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Voronenko B.A. Matematycheskoe opysanye protsessov teplo- y massoperenosa v kolbasnykh yzdelyiakh pry ykh teplovoi obrabotke, B.A. Voronenko, V.V. Zastosuvannia rehulovanykh hazovykh seredovyshch dlia pidvyshchennia stiikosti miasa, N.V. Bukalova, V.P. Liasota, T.M. Prylipko, Tezy dopovidei Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Suchasni tendentsii veterynarnoi osvity ta nauky", prysviachenoi 100-richchiu fakultetu veterynarnoi medytsyny (09 zhovtnia 2019 roku NUBiP Ukrainy). Kyiv, 2019. P. 37. | |
dc.relation.referencesen | 2. I.P. Palamarchuk, Yu.A. Polievoda, V.M. Kutsyi. Matematychne modeliuvannia protsesu teplomasoobminu za umov parokontaktnoi sterylizatsii produktsii u tsylindrychnii tari. Tekhnika, enerhetyka, transport APK, VNAU – 2017, P. 64–70. | |
dc.relation.referencesen | 3. H.M Kaletnik, VP Yanovych. Perspektyvy rozvytku vibratsiinykh mashyn dlia pervynnoi obrobky silskohospodarskoi syrovyny. VNAU, 2017, 296 p. | |
dc.identifier.citationen | Prylipko T. (2020) Modeliuvannia mikrobiolohichnykh ta biokhimichnykh protsesiv pid chas obrobky miasnykh konserviv za umovy parokontaktnoho nahrivu produktsii v tari [Modeling of microbiological and biochemical processes during the processing of canned meat under the condition of steam contact heating of products in containers]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 139-142 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Подільський державний аграрно-технічний університет | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | |
dc.citation.spage | 139 | |
dc.citation.epage | 142 | |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142.pdf | 1,81 MB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142.djvu | 70,9 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142__COVER.png | 383,38 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น