Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30591
Başlık: Організація доставки швидкопсувних харчових продуктів в умовах ФОП «Питренко І.В.»
Diğer Başlıklar: Organization of perishable food stuff delivery under PE Pytrenko I.V. conditions
Yazarlar: Калинюк Олександр Михайлович
Kalunyuk O.M.
Affiliation: ТНТУ, ФМТ, Тернопіль, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Калинюк О. М. Організація доставки швидкопсувних харчових продуктів в умовах ФОП «Питренко І.В.» : дипломна робота магістра за спеціальністю „275 — транспортні технології (на автомобільному транспорті)“ / О. М.Калинюк. — Тернопіль : ТНТУ, 2019. — 99 с.
Yayın Tarihi: Oca-2020
Submitted date: Oca-2020
Date of entry: 20-Oca-2020
Yayıncı: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ, Тернопіль, Україна
Supervisor: Дзюра Володимир Олексійович
Committee members: Ляшук Олег Леонтійович
UDC: 656.02
Anahtar kelimeler: 275
транспортні технології (на автомобільному транспорті)
транспорт
вантажні перевезення
процес
параметр
обґрунтування
мережа
transport
cargo transportation
process.
parameters
reasoning
net
Number of pages: 99
Özet: В дипломній роботі проведено організацію доставки швидкопсувних харчових продуктів в умовах ФОП «Питренко І.В.».
In diploma work the organization of delivery of perishable foodstuffs was carried out in the conditions of FF «Pytrenko I.V.».
Content: РЕФЕРАТ...5 ВСТУП...7 1 АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 1.1. Проектування процесів транспортування продуктів харчування, що швидко псуються ...8 1.2. Дослідження шляхів підвищення ефективності доставки продуктів харчування, шо швидко псуються...14 2 НАУКОВО-ДОСЛІДНА ЧАСТИНА ОПТИМІЗАЦІЯ ДОСТАВКИ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ, ЩО ШВИДКО ПСУЮТЬСЯ 2.1. Розроблення схем поставки із застосуванням спеціальних розподільчих...21 2.2. Удосконалення схем постачання з використанням з використанням розподільчих центрів...24 2.3. Удосконалення схем постачання із застосуванням логістичних центрів...26 3. РОЗРОБЛЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ СХЕМ ДОСТАВКИ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ, ЩО ШВИДКО ПСУЮТЬСЯ 3.1. Порівняльний аналіз ланцюгів постачання харчових продуктів, що швидко псуються...30 3.2. Дослідження шляхів підвищення ефективності доставки продуктів харчування, що швидко псуються....38 3.3. Шляхи вдосконалення спеціалізованого рухомого складу для внутрішніх перевезень ПХШП...46 3.5.1. Функціонал та загальний вигляд інтерфейсу web-сервісу «AntLogistics»...49 3.5. Обґрунтування схеми постачання продуктів харчування, що швидко псуються за загальним пробігом транспортних засобів...48 4 СПЕЦІАЛЬНА ЧАСТИНА СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НА ТРАНСПОРТІ 4.1 Використання інформаційних технологій у транспортній галузі...54 4.2 Аналіз систем та програми для логістики керування транспортом...56 5. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 5.1. Планування витрат та економічний ефект постачання ШХП за різними схемами ...61 6. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 6.1. Аналіз небезпечних факторів, що виникають під час роботи зантажними автомобілями...66 6.1.1. Аналіз небезпечних ситуацій під час перевезення автотранспортом...67 6.1.2. Вимоги з охорони праці під час ремонту вантажних автомобілів...69 6.2. Захист цивільного населення...72 7 ЕКОЛОГІЯ 7.1 Основні напрями і форми впливу доріг на навколишнє середовище...75 7.2 Шумовий вплив транспорту...78 7.3 Заходи зі зниження негативного екологічного впливу при проектуванні та експлуатації транспортного комплексу....85 ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ...94 ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ...95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30591
Copyright owner: © Калинюк Олександр Михайлович, 2019
References (Ukraine): 1. Босняк М.Г. Вантажні автомобільні перевезення Навчальний посібник для студентів спеціальності 7.100403 'Організація перевезень і управління на транспорті (автомобільний)". - К.: Видавничий Дім "Слово", 2010. - 408 с. 2. Бурков В.Н., Кондратьев В.В., Цыганов В.В., Черкашин A.M. Теория активных систем и совершенствование хозяйственного механизма. - М.: Наука, 1984. - 272 с. 3. Вільковський Є. К. Вантажознавство / Є. К. Вільковський, І. І. Кельман, O. O. Бакуліч. – 2-е вид., перероб. і допов. – Львів : Інтелект-Захід, 2007. – 495 с. 4. Воркут А. И. Грузовые автомобильные перевозки (основы теории транспортного процесса) / А. И. Воркут. – К. : Вища школа, 1986. – 264 с. 5. Директива 96/96 ЄС від 20.12.1996 р "Про прийняття єдиних приписів для країн-членів Співтовариства щодо технічного нагляду транспортних засобів і причепів". 6. ДСТУ 2609-94 Вантажні автомобільні перевезення. Терміни та визначення Електронний ресурс: [Режим доступу]: http://document.ua/vantazhni-avtomobilniperevezennja_- termini-ta-viznachennja-std708.html 7. ДСТУ UN/ECE R 13-09:2002. Єдині технічні приписи щодо офіційного схвалення типу транспортних засобів категорій М N та О стосовно гальмування: Правила ЄЕК ООН № 13. − [Чинні від 14.01.2008]. – Женева : Європейська Економічна Комісія Організації Об’єднаних націй, 2008. – 276 с. 8. Закон України про транспортно-експедиційну діяльність вiд 5 липня 2012 року N 5060-VI. 9. Калиниченко А.П. Повышение эффективности совместной работы грузовых автомобилей и погрузочно-разгрузочных средств: Дисс. к. т. н: 05.22.01. - Харьков: ХНАДУ, 2003. - 177 с. 10. Кальченко А. Г. Логістика: Підручник. - К.: КНЕУ, 2003. - 284 с. ISBN 966–000–000–0 11. Крикавський Є. М. Логістика підприємства. - Львів: Львівська політехніка, 1996. – 374 с. 12. Методичні рекомендації з питань безпеки автомобільних перевезень від 19.09.2003. – К.: Державний Департамент автомобільного транспорту, 2003. - №11. - 23 с. 13. Окландер М. А. Логістика / М. А. Окландер – К. : Центр навч. л-ри, 2008. – 346 с. 14. Основи економіки транспорту : підручник / Щелкунов В. І., Кулаєв Ю. Ф., Зайончик Л. Г., Загорулько В. М. [та ін.]. – К. : Кондор, 2011. – 392 с. 15. Плотникова А. Заграничный приоритет рефрижераторов [Електронний ресурс] /А.Плотникова // Магистраль – 2013. – Режим доступу: http://ru.magistraluz. com.ua 16. Правила перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Електронний ресурс: [Режим доступу]: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0128-98 7 17. Правила перевезення швидкопсувних вантажів (стаття 5 Статуту): офіц. текст: [09.12.2002р.зі змінами від 08.06.2011р.] – К.: Міністерство транспорту України, – 2006. (http://zakon4.rada.gov.ua); Правила перевезення швидкопсувних вантажів автомобільними транспортними засобами [Електронний ресурс] : Проект Наказу Міністерства інфраструктури України від 17 листопада 2010 р. – Режим доступу: http://www. rada.gov.ua. 18. Правила перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні [Електронний ресурс]:14.10.1997р. із змінами від 22.05.2006р. / Міністерства транспорту та зв'язку. – 1997.http://zakon4.rada.gov.ua 19. Про затвердження Правил перевезення швидкопсувних вантажів автомобільними транспортними засобами Електронний ресурс: [Режим доступу]: http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/NT1637.html 20. Сергеев В.И. Корпоративная логистика. 300 ответов на вопросы профессионалов. - М.: ИНФРА-М, 2004. - 976с. 21. Сергеев В.И. Логистика в бизнесе: учебник - М.: ИНФРА-М, 2001. - 608 с. 22. Сток Дж.Р., Ламберт Д.М. Стратегическое управление логистикой: Пер. с 4-го англ. изд. - М.: ИНФРА-М, 2005, XXXII, - 797 с. 23. Типове положення про Систему управління безпекою руху на автомобільному транспорті // Перевізник. - Червень, 2004. - №7. - С 18- 20. 24. Транспортна стратегія України на період до 2020 року» Режим доступу: https://mtu.gov.ua/content/strategiya-2015.html 25. Троицкая H.A. Организация перевозки скоропортящихся грузов в международном сообщении. - М.: АСМАП, 1999. - 128 с. 26. Угода про міжнародні перевезення швидкопсувних харчових продуктів та про спеціальні транспортні засоби, призначених для цих перевезень (СПС). - Женева. - 1970. 27. Freight Logistics and Transport Systems in Europe: Trends in the location of European industry and its interaction with logistics and transport, European Council of Applied Sciences and Engineering, 2001, p. 208. 28. Klie L. Squeezing Out Costs//Food Logistics. 2004, p. 286. 29. Mariola, M. J. (2008). The local industrial complex? Questioning the link between local foods and energy use. Agriculture and Human Values, 25, 193-196. 30. Nouvelle approche des contrôles vitirinaires des engins des transport sous tempirature dirigie "Qualititotale du maillon transport de la chaîne du froid". TRANS/WP. ll/2002/4f. 31. Pirog, R., Van Pelt, T., Enshayan, K., & Cook, E. (2001). Food, Fuel, and Freeways: An Iowaperspective on how far food travels, food usage, and greenhouse gas emissions. Ames, IA: Leopold Center for Sustainable Agriculture. Retrieved December 1, 2010, http://www.leopold.iastate.edu/pubs/staff/ppp/ food_ mil.pdf. 32. Pullman, M. E. & Dillard, J. (2010). Values based supply chain management and emergent organizational structures. International Journal of Operations & Production Management, 30(7), 744-771. 33. Terminology on combined transport (Терминология комбинированных перевозок), Economic Commission for Europe (UN/ECE), New York and Geneva, 2001. 34. Thiel D. Reduce Out of Stocks In Six Steps//Food Logistics. - 2004 - № 8.
Content type: Master Thesis
Koleksiyonlarda Görünür:275 — транспортні технології (на автомобільному транспорті)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
autoreferat_Kalunyuk.pdfАвтореферат140,64 kBAdobe PDFGöster/Aç
dyplom_Kalunyuk.pdfДипломна робота4,47 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları