Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29193
Заглавие: | Development of functional ice cream with the use of plant components |
Други Заглавия: | Разработка мороженого функционального назначения с использованием растительных компонентов |
Автори: | Paulistava, Natalia Павлистова, Наталья |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Paulistava N. Development of functional ice cream with the use of plant components / Natalia Paulistava // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 109. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Paulistava N. (2019) Development of functional ice cream with the use of plant components. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 109 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата на Публикуване: | 10-Окт-2019 |
Date of entry: | 15-Ное-2019 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.146.32 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 109 |
Start page: | 109 |
End page: | 109 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29193 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Paulistava_N-Development_of_functional_109.pdf | 283,69 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
ProcSPHNP_2019_Paulistava_N-Development_of_functional_109.djvu | 14,16 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
ProcSPHNP_2019_Paulistava_N-Development_of_functional_109__COVER.png | 487,07 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.