Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29193

Заглавие: Development of functional ice cream with the use of plant components
Други Заглавия: Разработка мороженого функционального назначения с использованием растительных компонентов
Автори: Paulistava, Natalia
Павлистова, Наталья
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Paulistava N. Development of functional ice cream with the use of plant components / Natalia Paulistava // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 109. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Paulistava N. (2019) Development of functional ice cream with the use of plant components. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 109 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата на Публикуване: 10-Окт-2019
Date of entry: 15-Ное-2019
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.146.32
Number of pages: 1
Page range: 109
Start page: 109
End page: 109
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29193
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.