Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29193
Tytuł: | Development of functional ice cream with the use of plant components |
Inne tytuły: | Разработка мороженого функционального назначения с использованием растительных компонентов |
Authors: | Paulistava, Natalia Павлистова, Наталья |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Paulistava N. Development of functional ice cream with the use of plant components / Natalia Paulistava // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 109. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Paulistava N. (2019) Development of functional ice cream with the use of plant components. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 109 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.146.32 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 109 |
Główna strona: | 109 |
Strona końcowa: | 109 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29193 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Paulistava_N-Development_of_functional_109.pdf | 283,69 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Paulistava_N-Development_of_functional_109.djvu | 14,16 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Paulistava_N-Development_of_functional_109__COVER.png | 487,07 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi