Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29186
Заглавие: | Замінники цукру у консервованій продукції |
Други Заглавия: | Sugar substitutes for canned products |
Автори: | Бейко, Людмила Лялик, Анастасія Федорів, Юрій Beyko, Ludmila Lialyk, Anastasiia Fedoriv, Yurii |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Бейко Л. Замінники цукру у консервованій продукції / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, Юрій Федорів // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 99. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Beyko L., Lialyk A., Fedoriv Y. (2019) Zaminnyky tsukru u konservovanii produktsii [Sugar substitutes for canned products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 99 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата на Публикуване: | 10-Окт-2019 |
Date of entry: | 15-Ное-2019 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.00 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 99 |
Start page: | 99 |
End page: | 99 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29186 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sugar_substitutes_for_canned_products_99.pdf | 285,37 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sugar_substitutes_for_canned_products_99.djvu | 16,19 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sugar_substitutes_for_canned_products_99__COVER.png | 477,78 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.