Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29186

Заглавие: Замінники цукру у консервованій продукції
Други Заглавия: Sugar substitutes for canned products
Автори: Бейко, Людмила
Лялик, Анастасія
Федорів, Юрій
Beyko, Ludmila
Lialyk, Anastasiia
Fedoriv, Yurii
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Бейко Л. Замінники цукру у консервованій продукції / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, Юрій Федорів // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 99. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Beyko L., Lialyk A., Fedoriv Y. (2019) Zaminnyky tsukru u konservovanii produktsii [Sugar substitutes for canned products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 99 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата на Публикуване: 10-Окт-2019
Date of entry: 15-Ное-2019
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.00
Number of pages: 1
Page range: 99
Start page: 99
End page: 99
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29186
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.