Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29184

Tytuł: Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктів
Inne tytuły: Modern packaging materials for storage food products
Authors: Назарко, Ірина Степанівна
Мазур, Юлія
Nazarko, Iryna
Mazur, Yuliia
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Назарко І. С. Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктів / Ірина Назарко, Юлія Мазур // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 97. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Nazarko I., Mazur Y. (2019) Suchasni pakuvalni materialy dlia zberihannia kharchovykh produktiv [Modern packaging materials for storage food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 97 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.8/9
Strony: 1
Zakres stron: 97
Główna strona: 97
Strona końcowa: 97
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29184
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi