Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29175
| Title: | Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливи |
| Other Titles: | Investigation of ways of waste-free processing of plums |
| Authors: | Карпик, Галина Жабран, Мауніа Karpyk, Halyna Zhabran, Maunia |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливи / Галина Карпик, Мауніа Жабран // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 86. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Karpyk H., Zhabran M. (2019) Doslidzhennia sposobiv bezvidkhodnoi pererobky plodiv slyvy [Investigation of ways of waste-free processing of plums]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 86 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Issue Date: | 10-Okt-2019 |
| Date of entry: | 15-Nov-2019 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.8 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 86 |
| Start page: | 86 |
| End page: | 86 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29175 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Appears in Collections: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Investigation_of_ways_of_waste_86.pdf | 287,09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Investigation_of_ways_of_waste_86.djvu | 16,23 kB | DjVu | View/Open | |
| ProcSPHNP_2019_Karpyk_H-Investigation_of_ways_of_waste_86__COVER.png | 414,79 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.