Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29170
Tytuł: | Корисні властивості абрикосів, їх використання у консервній промисловості |
Inne tytuły: | Useful properties of apricots, their use in the canning industry |
Authors: | Сельський, Володимир Романович Стайоха, Богдан Selskyi, Volodymyr Stayoha, Bohdan |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сельський В. Р. Корисні властивості абрикосів, їх використання у консервній промисловості / Володимир Сельський, Богдан Стайоха // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 82. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Selskyi V., Stayoha B. (2019) Korysni vlastyvosti abrykosiv, yikh vykorystannia u konservnii promyslovosti [Useful properties of apricots, their use in the canning industry]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 82 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.04 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 82 |
Główna strona: | 82 |
Strona końcowa: | 82 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29170 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Selskyi_V-Useful_properties_of_apricots_82.pdf | 396,56 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Selskyi_V-Useful_properties_of_apricots_82.djvu | 14,66 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Selskyi_V-Useful_properties_of_apricots_82__COVER.png | 367,14 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi