Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29167
| Tytuł: | Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловості |
| Inne tytuły: | Implementation of information systems and technologies at food industry enterprises |
| Authors: | Лялик, Анастасія Криськова, Світлана Lyalik, Anastasiia Kryskova, Svitlana |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловості / Анастасія Лялик, Світлана Криськова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 78. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Lyalik A., Kryskova S. (2019) Vprovadzhennia informatsiinykh system ta tekhnolohii na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti [Implementation of information systems and technologies at food industry enterprises]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 78 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 10-paź-2019 |
| Date of entry: | 15-lis-2019 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 78 |
| Główna strona: | 78 |
| Strona końcowa: | 78 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29167 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Lyalik_A-Implementation_of_information_78.pdf | 284,89 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Lyalik_A-Implementation_of_information_78.djvu | 15,04 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Lyalik_A-Implementation_of_information_78__COVER.png | 475,15 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi