Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29157

Tytuł: Сучасні способи фальсифікації молока незбираного згущеного з цукром
Inne tytuły: Modern methods of falsification of milk of collected converged with sugar
Authors: Зичук, Тетяна
Zychuk, Tatiana
Akcesoria: Національний університет харчових технологій, Україна
Cytat: Зичук Т. Сучасні способи фальсифікації молока незбираного згущеного з цукром / Тетяна Зичук // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 63. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Zychuk T. (2019) Suchasni sposoby falsyfikatsii moloka nezbyranoho zghushchenoho z tsukrom [Modern methods of falsification of milk of collected converged with sugar]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 63 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.07
Strony: 1
Zakres stron: 63
Główna strona: 63
Strona końcowa: 63
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29157
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi