Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29143
Název: | Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної олії |
Další názvy: | Determination of the identification marks of the pressure non-refined vegetable oil |
Autoři: | Куник, Олександра Гром, Ганна Сарібєкова, Діана Kunik, Oleksandra Grom, Hanna Saribekova, Diana |
Affiliation: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Куник О. Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної олії / Олександра Куник, Ганна Гром, Діана Сарібєкова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 44. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Kunik O., Grom H., Saribekova D. (2019) Vyznachennia identyfikatsiinykh oznak presovoi nerafinovanoi roslynnoi olii [Determination of the identification marks of the pressure non-refined vegetable oil]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 44 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Datum vydání: | 10-říj-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 665.3 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 44 |
Start page: | 44 |
End page: | 44 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29143 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kunik_O-Determination_of_the_identification_44.pdf | 286,9 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
ProcSPHNP_2019_Kunik_O-Determination_of_the_identification_44.djvu | 16,84 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
ProcSPHNP_2019_Kunik_O-Determination_of_the_identification_44__COVER.png | 404,41 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.