Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29130

Titre: Видавнича сторінка
Bibliographic description (Ukraine): Видавнича сторінка // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 172.
Bibliographic description (International): Vydavnycha storinka. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 172 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Date de publication: 10-oct-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
Number of pages: 1
Page range: 172
Start page: 172
End page: 172
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29130
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
ProcSPHNP_2019_Vydavnycha_storinka_172.pdf417,65 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
ProcSPHNP_2019_Vydavnycha_storinka_172.djvu16,42 kBDjVuVoir/Ouvrir
ProcSPHNP_2019_Vydavnycha_storinka_172__COVER.png210,48 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.