Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Матеріали конференцій, семінарів, читань
2019
Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-8 зі 8 (час пошуку: 0.022 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
10-жов-2019
15-лис-2019
Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані
Лялик, Анастасія
;
Добровольська, Світлана
;
Lialyk, Anastasiia
;
Dobrovolska, Svitlana
Conference Abstract
10-жов-2019
15-лис-2019
Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловості
Лялик, Анастасія
;
Криськова, Світлана
;
Lyalik, Anastasiia
;
Kryskova, Svitlana
Conference Abstract
10-жов-2019
15-лис-2019
The role of audit of information systems in securing food quality
Kozlova, Elena
;
Bantsevich, Yauhen
;
Козлова, Елена
;
Банцевич, Евгений
Conference Abstract
10-жов-2019
15-лис-2019
Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції
Шпилик, Олександра
;
Циб, Христина
;
Shpylyk, Olexandra
;
Tsyb, Khrystyna
Conference Abstract
10-жов-2019
15-лис-2019
Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показників
Кадило, Наталія
;
Kadylo, Natalija
Conference Abstract
10-жов-2019
15-лис-2019
Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукції
Данчук, Вячеслав
;
Ушкалов, Валерій
;
Danchuk, Vyacheslav
;
Ushkalov, Valeriy
Conference Abstract
10-жов-2019
15-лис-2019
Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні
Козлова, Катерина
;
Колеснікова, Марина
;
Kozlova, Kateryna
;
Kolesnikova, Maryna
Proceedings Book
10-жов-2019
25-жов-2019
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
-
Розкриття
за авторами
2
Лялик, Анастасія
1
Bantsevich, Yauhen
1
Danchuk, Vyacheslav
1
Dobrovolska, Svitlana
1
Kadylo, Natalija
1
Kolesnikova, Maryna
1
Kozlova, Elena
1
Kozlova, Kateryna
1
Kryskova, Svitlana
1
Lialyk, Anastasiia
1
Lyalik, Anastasiia
1
Shpylyk, Olexandra
1
Tsyb, Khrystyna
1
Ushkalov, Valeriy
1
Банцевич, Евгений
1
Данчук, Вячеслав
1
Добровольська, Світлана
1
Кадило, Наталія
1
Козлова, Елена
1
Козлова, Катерина
.
далі >
за темами
1
001
за датою випуску
8
2019
за типом вмісту
7
Conference Abstract
1
Proceedings Book
за мовами
8
uk