Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28582
Назва: | Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущення |
Інші назви: | The effect of moisture of lupine seeds on the effectiveness of its dehulling |
Автори: | Ласкава, К. В. Laskava, K. V. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Бібліографічний опис: | Ласкава К. В. Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущення / Ласкава К. В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 105. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description: | Laskava K. V. (2019) Vplyv volohosti nasinnia liupynu na efektyvnist yoho lushchennia [The effect of moisture of lupine seeds on the effectiveness of its dehulling]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 105 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Конференція/захід: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 25-кві-2019 |
Дата внесення: | 18-чер-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
УДК: | [543.613.22 633.367] 631.561 |
Теми: | люпин вологість лущення lupine humidity dehulling |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 105 |
Початкова сторінка: | 105 |
Кінцева сторінка: | 105 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28582 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
Перелік літератури: | 1. Kharchenko, Y. I., Sharan, A. V., Chornyi, V. M. & Yeremeeva, O. A. (2018). Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling. Ukrainian Food Journal, 7(4), 589–604. doi.org/10.24263/2304-974X-2018-7-4-5 2. Харченко, Є.І. Дослідження процесу лущення зерна люпину / Є.І. Харченко, А.В. Шаран, Н.П. Бондар // Хранение и переработка зерна, №2, 2013. – С. 39-41. |
References: | 1. Kharchenko, Y. I., Sharan, A. V., Chornyi, V. M. & Yeremeeva, O. A. (2018). Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling. Ukrainian Food Journal, 7(4), 589–604. doi.org/10.24263/2304-974X-2018-7-4-5 2. Kharchenko, Ye.I. Doslidzhennia protsesu lushchennia zerna liupynu, Ye.I. Kharchenko, A.V. Sharan, N.P. Bondar, Khranenye y pererabotka zerna, No 2, 2013, P. 39-41. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Laskava_K_V-The_effect_of_moisture_of_105.pdf | 337,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Laskava_K_V-The_effect_of_moisture_of_105.djvu | 21,32 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Laskava_K_V-The_effect_of_moisture_of_105__COVER.png | 351,9 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.