Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28582
Titre: | Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущення |
Autre(s) titre(s): | The effect of moisture of lupine seeds on the effectiveness of its dehulling |
Auteur(s): | Ласкава, К. В. Laskava, K. V. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Bibliographic description (Ukraine): | Ласкава К. В. Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущення / Ласкава К. В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 105. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description (International): | Laskava K. V. (2019) Vplyv volohosti nasinnia liupynu na efektyvnist yoho lushchennia [The effect of moisture of lupine seeds on the effectiveness of its dehulling]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 105 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Conference/Event: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Date de publication: | 25-avr-2019 |
Date of entry: | 18-jui-2019 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
UDC: | [543.613.22 633.367] 631.561 |
Mots-clés: | люпин вологість лущення lupine humidity dehulling |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 105 |
Start page: | 105 |
End page: | 105 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28582 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Kharchenko, Y. I., Sharan, A. V., Chornyi, V. M. & Yeremeeva, O. A. (2018). Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling. Ukrainian Food Journal, 7(4), 589–604. doi.org/10.24263/2304-974X-2018-7-4-5 2. Харченко, Є.І. Дослідження процесу лущення зерна люпину / Є.І. Харченко, А.В. Шаран, Н.П. Бондар // Хранение и переработка зерна, №2, 2013. – С. 39-41. |
References (International): | 1. Kharchenko, Y. I., Sharan, A. V., Chornyi, V. M. & Yeremeeva, O. A. (2018). Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling. Ukrainian Food Journal, 7(4), 589–604. doi.org/10.24263/2304-974X-2018-7-4-5 2. Kharchenko, Ye.I. Doslidzhennia protsesu lushchennia zerna liupynu, Ye.I. Kharchenko, A.V. Sharan, N.P. Bondar, Khranenye y pererabotka zerna, No 2, 2013, P. 39-41. |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Laskava_K_V-The_effect_of_moisture_of_105.pdf | 337,87 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
SNT_2019_Laskava_K_V-The_effect_of_moisture_of_105.djvu | 21,32 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
SNT_2019_Laskava_K_V-The_effect_of_moisture_of_105__COVER.png | 351,9 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.