Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28582

Назва: Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущення
Інші назви: The effect of moisture of lupine seeds on the effectiveness of its dehulling
Автори: Ласкава, К. В.
Laskava, K. V.
Приналежність: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Бібліографічний опис: Ласкава К. В. Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущення / Ласкава К. В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 105. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description: Laskava K. V. (2019) Vplyv volohosti nasinnia liupynu na efektyvnist yoho lushchennia [The effect of moisture of lupine seeds on the effectiveness of its dehulling]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 105 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Конференція/захід: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 25-кві-2019
Дата внесення: 18-чер-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
УДК: [543.613.22
633.367]
631.561
Теми: люпин
вологість
лущення
lupine
humidity
dehulling
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 105
Початкова сторінка: 105
Кінцева сторінка: 105
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28582
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1. Kharchenko, Y. I., Sharan, A. V., Chornyi, V. M. & Yeremeeva, O. A. (2018). Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling. Ukrainian Food Journal, 7(4), 589–604. doi.org/10.24263/2304-974X-2018-7-4-5
2. Харченко, Є.І. Дослідження процесу лущення зерна люпину / Є.І. Харченко, А.В. Шаран, Н.П. Бондар // Хранение и переработка зерна, №2, 2013. – С. 39-41.
References: 1. Kharchenko, Y. I., Sharan, A. V., Chornyi, V. M. & Yeremeeva, O. A. (2018). Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling. Ukrainian Food Journal, 7(4), 589–604. doi.org/10.24263/2304-974X-2018-7-4-5
2. Kharchenko, Ye.I. Doslidzhennia protsesu lushchennia zerna liupynu, Ye.I. Kharchenko, A.V. Sharan, N.P. Bondar, Khranenye y pererabotka zerna, No 2, 2013, P. 39-41.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.