Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28582

Tytuł: Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущення
Inne tytuły: The effect of moisture of lupine seeds on the effectiveness of its dehulling
Authors: Ласкава, К. В.
Laskava, K. V.
Akcesoria: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Cytat: Ласкава К. В. Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущення / Ласкава К. В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 105. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description: Laskava K. V. (2019) Vplyv volohosti nasinnia liupynu na efektyvnist yoho lushchennia [The effect of moisture of lupine seeds on the effectiveness of its dehulling]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 105 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 25-kwi-2019
Date of entry: 18-cze-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
UDC: [543.613.22
633.367]
631.561
Słowa kluczowe: люпин
вологість
лущення
lupine
humidity
dehulling
Strony: 1
Zakres stron: 105
Główna strona: 105
Strona końcowa: 105
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28582
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
Wykaz piśmiennictwa: 1. Kharchenko, Y. I., Sharan, A. V., Chornyi, V. M. & Yeremeeva, O. A. (2018). Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling. Ukrainian Food Journal, 7(4), 589–604. doi.org/10.24263/2304-974X-2018-7-4-5
2. Харченко, Є.І. Дослідження процесу лущення зерна люпину / Є.І. Харченко, А.В. Шаран, Н.П. Бондар // Хранение и переработка зерна, №2, 2013. – С. 39-41.
References: 1. Kharchenko, Y. I., Sharan, A. V., Chornyi, V. M. & Yeremeeva, O. A. (2018). Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling. Ukrainian Food Journal, 7(4), 589–604. doi.org/10.24263/2304-974X-2018-7-4-5
2. Kharchenko, Ye.I. Doslidzhennia protsesu lushchennia zerna liupynu, Ye.I. Kharchenko, A.V. Sharan, N.P. Bondar, Khranenye y pererabotka zerna, No 2, 2013, P. 39-41.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi