Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28339
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радинський, Сергій Віталійович | - |
dc.contributor.author | Михальська, Марія - Роксолана Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-14T03:46:54Z | - |
dc.date.available | 2019-06-14T03:46:54Z | - |
dc.date.issued | 2019-04-05 | - |
dc.date.submitted | 2019-04-02 | - |
dc.identifier.citation | Радинський С.В. Механізми підвищення збутової діяльності підприємства / С.В. Радинський, М.-Р. П.Михальська // Матеріали ІІI Міжнародної науково-практичної конференції «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах» (5 квітня 2019 р.) / Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2019. ‒ 168 с. / С.70-72. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28339 | - |
dc.description.abstract | У сучасних умовах ринкової економіки головним фактором «виживання» виробничих підприємств є ефективна збутова політика та її цілеспрямований розвиток. Це відбувається внаслідок значного загострення конкуренції на ринках збуту, зростання витрат діяльності, підвищення вимог споживачів відносно якісного обслуговування. У зв'язку з цим все більше значущими постають питання якості та ефективності функціонування збутової системи підприємства. Виробництво і збут продукції є першочерговими завданнями щодо реалізації місії промислового підприємства. Ці завдання можна розглядати як дві взаємопов’язані і взаємозалежні складові поняття «операційна діяльність». Слід розуміти, що показники, які характеризують цю діяльність, є відмінними. Результатом виробництва є обсяг продукції, призначеної для продажу, а результатом реалізації є обсяг продукції, яка знайшла свого споживача. | uk_UA |
dc.subject | збут | uk_UA |
dc.subject | збутова діяльність | uk_UA |
dc.subject | ринки збуту | uk_UA |
dc.subject | ТМ «Молокія» | uk_UA |
dc.title | Механізми підвищення ефективності збутової діяльності на підприємстві | uk_UA |
dc.subject.udc | 65.012.12 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Балабанова Л.В. Стратегічне маркетингове управління збутом підприємств : підручник / Балабанова Л.В., Мітрохіна Ю.П.. - М. : Дон . ДУЕТ , 2009. – 245 с. 2. Гаркавенко С.С. Маркетинг: Підруч. для студ. екон. спец. вищ. навч. закл. / С.С. Гаркавенко – К.: Лібра, 2004. – 708 с. 3. Маслова Т. Д. Маркетинг : учебник для вузов / Т. Д. Маслова, С. Г. Божук, Л. Н. Ковалик. – СПб. : Питер, 2002. – 400 с. 4. Ляшенко В. І. Франчайзинговий режим формування регіональної мережі елементів інноваційної підприємницької інфраструктури / В. І. Ляшенко // Наукові праці ДонНТУ. Серія: економічна.– 2005. – Вип. 97. – С. 31 – 42. 5. Офіційний сайт підприємства ПрАТ «Тернопільський молокозавод» [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://molokija.com | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezu Muhalska.docx | 21,2 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити | |
Materialu.pdf | 2,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора