Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27829
Назва: Тенденції функціонування ринку кондитерських виробів в Україні
Інші назви: Тенденції функціонування ринку кондитерських виробів в Україні
Автори: Химич, Ірина Григорівна
Колісник, Іван Петрович
Приналежність: ТНТУ ім. І. Пулюя, каф. ЕФ
Бібліографічний опис: Химич І.Г. Тенденції функціонування ринку кондитерських виробів в Україні / І.Г. Химич, І.П. Колісник // Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, обліку, менеджменту, фінансів та права: збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 26 січня, 2019): у 7 ч. – Полтава: ЦФЕНД, 2019. – Ч. 3. – С. 41-43.
Конференція/захід: Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, обліку, менеджменту, фінансів та права: збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 26 січня, 2019)
Дата публікації: січ-2019
Дата подання: січ-2019
Дата внесення: 24-лют-2019
Видавництво: Полтава: ЦФЕНД, 2019
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Полтава: ЦФЕНД, 2019
УДК: 338.4
Теми: ринок кондитерських виробів
цінова політика
конкурентне середовище
маркетингова політика
Діапазон сторінок: 41-43
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27829
Власник авторського права: Химич І.Г., Колісник І.П.
Тип вмісту: Proceedings Book
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЧАСТИНА_3_ НА САЙТ.pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора