Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27829| Назва: | Тенденції функціонування ринку кондитерських виробів в Україні |
| Інші назви: | Тенденції функціонування ринку кондитерських виробів в Україні |
| Автори: | Химич, Ірина Григорівна Колісник, Іван Петрович |
| Приналежність: | ТНТУ ім. І. Пулюя, каф. ЕФ |
| Бібліографічний опис: | Химич І.Г. Тенденції функціонування ринку кондитерських виробів в Україні / І.Г. Химич, І.П. Колісник // Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, обліку, менеджменту, фінансів та права: збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 26 січня, 2019): у 7 ч. – Полтава: ЦФЕНД, 2019. – Ч. 3. – С. 41-43. |
| Конференція/захід: | Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, обліку, менеджменту, фінансів та права: збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 26 січня, 2019) |
| Дата публікації: | січ-2019 |
| Дата подання: | січ-2019 |
| Дата внесення: | 24-лют-2019 |
| Видавництво: | Полтава: ЦФЕНД, 2019 |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Полтава: ЦФЕНД, 2019 |
| УДК: | 338.4 |
| Теми: | ринок кондитерських виробів цінова політика конкурентне середовище маркетингова політика |
| Діапазон сторінок: | 41-43 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27829 |
| Власник авторського права: | Химич І.Г., Колісник І.П. |
| Тип вмісту: | Proceedings Book |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ЧАСТИНА_3_ НА САЙТ.pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора