Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27829
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХимич, Ірина Григорівна-
dc.contributor.authorКолісник, Іван Петрович-
dc.date.accessioned2019-02-24T07:51:57Z-
dc.date.available2019-02-24T07:51:57Z-
dc.date.issued2019-01-
dc.date.submitted2019-01-
dc.identifier.citationХимич І.Г. Тенденції функціонування ринку кондитерських виробів в Україні / І.Г. Химич, І.П. Колісник // Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, обліку, менеджменту, фінансів та права: збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 26 січня, 2019): у 7 ч. – Полтава: ЦФЕНД, 2019. – Ч. 3. – С. 41-43.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27829-
dc.format.extent41-43-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтава: ЦФЕНД, 2019uk_UA
dc.subjectринок кондитерських виробівuk_UA
dc.subjectцінова політикаuk_UA
dc.subjectконкурентне середовищеuk_UA
dc.subjectмаркетингова політикаuk_UA
dc.titleТенденції функціонування ринку кондитерських виробів в Україніuk_UA
dc.title.alternativeТенденції функціонування ринку кондитерських виробів в Україніuk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.rights.holderХимич І.Г., Колісник І.П.uk_UA
dc.coverage.placenameПолтава: ЦФЕНД, 2019uk_UA
dc.subject.udc338.4uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУ ім. І. Пулюя, каф. ЕФuk_UA
dc.citation.conferenceСучасний стан та перспективи розвитку економіки, обліку, менеджменту, фінансів та права: збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 26 січня, 2019)-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЧАСТИНА_3_ НА САЙТ.pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора