Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27785
Назва: | Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів |
Інші назви: | Using jelling substances in the production of fruit canned goods |
Автори: | Карпик, Г. В. Ходоровська, Н. І. Karpyk, H. V. Khodorovska, N. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Карпик Г. В. Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів / Г. В. Карпик, Н. І. Ходоровська // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 105. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Karpyk H. V., Khodorovska N. I. (2018) Vykorystannia zheliuiuchykh rechovyn u vyrobnytstvi kontsentrovanykh fruktovykh konserviv [Using jelling substances in the production of fruit canned goods]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 105 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 28-лис-2018 |
Дата внесення: | 18-лют-2019 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
УДК: | 664.8 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 105 |
Початкова сторінка: | 105 |
Кінцева сторінка: | 105 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27785 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Перелік літератури: | 1. Вачевський М.В. Конкуренція і конкурентоздатність товарів при використанні об'єктів інтелектуальної власності // Актуальні проблеми економіки - 2003. - № 1 (19). с. 38-45 2. Постоленко Є.П. Уміст компонентів хімічного складу плодів кизилу залежно від особливостей сорту та погодних умов / Є.П. Постоленко // Вісник аграрної науки. – 2017. - № 5. – С. 23-27. |
References: | 1. Vachevskyi M.V. Konkurentsiia i konkurentozdatnist tovariv pry vykorystanni obiektiv intelektualnoi vlasnosti, Aktualni problemy ekonomiky - 2003, No 1 (19). P. 38-45 2. Postolenko Ye.P. Umist komponentiv khimichnoho skladu plodiv kyzylu zalezhno vid osoblyvostei sortu ta pohodnykh umov, Ye.P. Postolenko, Visnyk ahrarnoi nauky, 2017, No 5, P. 23-27. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Karpyk_H_V-Using_jelling_substances_in_105.pdf | 252,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Karpyk_H_V-Using_jelling_substances_in_105.djvu | 17,47 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Karpyk_H_V-Using_jelling_substances_in_105__COVER.png | 373,78 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.