Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27785

Назва: Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів
Інші назви: Using jelling substances in the production of fruit canned goods
Автори: Карпик, Г. В.
Ходоровська, Н. І.
Karpyk, H. V.
Khodorovska, N. I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Карпик Г. В. Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів / Г. В. Карпик, Н. І. Ходоровська // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 105. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Karpyk H. V., Khodorovska N. I. (2018) Vykorystannia zheliuiuchykh rechovyn u vyrobnytstvi kontsentrovanykh fruktovykh konserviv [Using jelling substances in the production of fruit canned goods]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 105 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 28-лис-2018
Дата внесення: 18-лют-2019
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
УДК: 664.8
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 105
Початкова сторінка: 105
Кінцева сторінка: 105
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27785
ISBN: 978-617-7331-71-0
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
Перелік літератури: 1. Вачевський М.В. Конкуренція і конкурентоздатність товарів при використанні об'єктів інтелектуальної власності // Актуальні проблеми економіки - 2003. - № 1 (19). с. 38-45
2. Постоленко Є.П. Уміст компонентів хімічного складу плодів кизилу залежно від особливостей сорту та погодних умов / Є.П. Постоленко // Вісник аграрної науки. – 2017. - № 5. – С. 23-27.
References: 1. Vachevskyi M.V. Konkurentsiia i konkurentozdatnist tovariv pry vykorystanni obiektiv intelektualnoi vlasnosti, Aktualni problemy ekonomiky - 2003, No 1 (19). P. 38-45
2. Postolenko Ye.P. Umist komponentiv khimichnoho skladu plodiv kyzylu zalezhno vid osoblyvostei sortu ta pohodnykh umov, Ye.P. Postolenko, Visnyk ahrarnoi nauky, 2017, No 5, P. 23-27.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.