このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27785
タイトル: | Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів |
その他のタイトル: | Using jelling substances in the production of fruit canned goods |
著者: | Карпик, Г. В. Ходоровська, Н. І. Karpyk, H. V. Khodorovska, N. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів / Г. В. Карпик, Н. І. Ходоровська // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 105. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Karpyk H. V., Khodorovska N. I. (2018) Vykorystannia zheliuiuchykh rechovyn u vyrobnytstvi kontsentrovanykh fruktovykh konserviv [Using jelling substances in the production of fruit canned goods]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 105 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
発行日: | 28-11月-2018 |
Date of entry: | 18-2月-2019 |
出版者: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
UDC: | 664.8 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 105 |
Start page: | 105 |
End page: | 105 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27785 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
References (Ukraine): | 1. Вачевський М.В. Конкуренція і конкурентоздатність товарів при використанні об'єктів інтелектуальної власності // Актуальні проблеми економіки - 2003. - № 1 (19). с. 38-45 2. Постоленко Є.П. Уміст компонентів хімічного складу плодів кизилу залежно від особливостей сорту та погодних умов / Є.П. Постоленко // Вісник аграрної науки. – 2017. - № 5. – С. 23-27. |
References (International): | 1. Vachevskyi M.V. Konkurentsiia i konkurentozdatnist tovariv pry vykorystanni obiektiv intelektualnoi vlasnosti, Aktualni problemy ekonomiky - 2003, No 1 (19). P. 38-45 2. Postolenko Ye.P. Umist komponentiv khimichnoho skladu plodiv kyzylu zalezhno vid osoblyvostei sortu ta pohodnykh umov, Ye.P. Postolenko, Visnyk ahrarnoi nauky, 2017, No 5, P. 23-27. |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Karpyk_H_V-Using_jelling_substances_in_105.pdf | 252,46 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
VII_AZST_2018v3_Karpyk_H_V-Using_jelling_substances_in_105.djvu | 17,47 kB | DjVu | 見る/開く | |
VII_AZST_2018v3_Karpyk_H_V-Using_jelling_substances_in_105__COVER.png | 373,78 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。