Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26761
Назва: Інноваційно-логістичні підходи до розвитку підприємства по будівництву та обслуговуванню автошляхів (на прикладі ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР»)
Автори: Баран, Іван Михайлович
Бібліографічний опис: Баран І. М. Інноваційно-логістичні підходи до розвитку підприємства по будівництву та обслуговуванню автошляхів (на прикладі ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „073 — менеджмент“ / І. М. Баран. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 13 с.
Дата публікації: 2018
Дата подання: 26-гру-2018
Дата внесення: 26-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Стойко, Ігор Іванович
УДК: УДК 658.5:339.13
Теми: 073
менеджмент
витрати, ефективність, інновації, інвестиції, логістика, прибуток, рентабельність, ресурси, розвиток, управління
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2018. Магістерська робота присвячена розгляду питань використання інноваційно-логістичних підходів до розвитку підприємства, що займається будівництвом та обслуговуванням автошляхів. У контексті цього досліджено теоретичні основи логістичного управління в сфері будівництва, ремонту та експлуатації автошляхів; визначено основні техніко-економічні та фінансові показники діяльності підприємства ТОВ «Техно-Буд-Центр», проведено оцінку можливостей його стратегічного розвитку на основі SWOT-аналізу; обґрунтовано логістичні напрями інноваційного розвитку підприємств досліджуваної галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26761
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:073 — менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат Баран І.М..doc217,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора