Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26723
Назва: Розробка та оптимізація автоматизованої системи наповнення ковбасних батонів на базі вакуумного наповнювача Handtmann 620
Автори: Кіхевка, Яна Ігорівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Кіхевка Я.І. Розробка та оптимізація автоматизованої системи наповнення ковбасних батонів на базі вакуумного наповнювача Handtmann 620: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“/Я.І. Кіхевка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Дата публікації: 24-гру-2018
Дата подання: 24-гру-2018
Дата внесення: 25-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: м. Тернопіль
Науковий керівник: Михайлишин, Роман Ігорович
УДК: 637.125
Теми: 151
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі розроблено автоматизовану систему керування роботою вакуумного наповнювача та досліджено вплив його технологічних параметрів на продуктивність роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26723
Власник авторського права: Кіхевка Я.І., 2018
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtoreferat_Кіхевка.doc71,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора