Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26723
Назва: | Розробка та оптимізація автоматизованої системи наповнення ковбасних батонів на базі вакуумного наповнювача Handtmann 620 |
Автори: | Кіхевка, Яна Ігорівна |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Кіхевка Я.І. Розробка та оптимізація автоматизованої системи наповнення ковбасних батонів на базі вакуумного наповнювача Handtmann 620: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“/Я.І. Кіхевка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Дата публікації: | 24-гру-2018 |
Дата подання: | 24-гру-2018 |
Дата внесення: | 25-гру-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | м. Тернопіль |
Науковий керівник: | Михайлишин, Роман Ігорович |
УДК: | 637.125 |
Теми: | 151 автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології |
Короткий огляд (реферат): | У дипломній роботі розроблено автоматизовану систему керування роботою вакуумного наповнювача та досліджено вплив його технологічних параметрів на продуктивність роботи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26723 |
Власник авторського права: | Кіхевка Я.І., 2018 |
Тип вмісту: | Master Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
avtoreferat_Кіхевка.doc | 71,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора