Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26723
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМихайлишин, Роман Ігорович-
dc.contributor.authorКіхевка, Яна Ігорівна-
dc.date.accessioned2018-12-25T20:10:55Z-
dc.date.available2018-12-25T20:10:55Z-
dc.date.issued2018-12-24-
dc.date.submitted2018-12-24-
dc.identifier.citationКіхевка Я.І. Розробка та оптимізація автоматизованої системи наповнення ковбасних батонів на базі вакуумного наповнювача Handtmann 620: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“/Я.І. Кіхевка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26723-
dc.description.abstractУ дипломній роботі розроблено автоматизовану систему керування роботою вакуумного наповнювача та досліджено вплив його технологічних параметрів на продуктивність роботи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject151uk_UA
dc.subjectавтоматизація та комп’ютерно-інтегровані технологіїuk_UA
dc.titleРозробка та оптимізація автоматизованої системи наповнення ковбасних батонів на базі вакуумного наповнювача Handtmann 620uk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holderКіхевка Я.І., 2018uk_UA
dc.coverage.placenameм. Тернопільuk_UA
dc.subject.udc637.125uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtoreferat_Кіхевка.doc71,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора