Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26486
Назва: | Фінансове забезпечення та обґрунтування організаційно-економічних заходів з підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «Микулинецький Бровар») |
Інші назви: | Financial support and substantiation of organizational and economic measures for increasing the competitiveness of the enterprise (on example LLC “Mikulinetsky Brovar”) |
Автори: | Ахтанін, Валентин Валентинович |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Ахтанін В.В. Фінансове забезпечення та обґрунтування організаційно-економічних заходів з підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «Микулинецький Бровар») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „072 — фінанси, банківська справа та страхування“/ В.В.Ахтанін. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 15 с. |
Дата публікації: | гру-2018 |
Дата подання: | гру-2018 |
Дата внесення: | 21-гру-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Науковий керівник: | Химич, Ірина Григорівна |
Члени комітету: | Бурліцька, Оксана Петрівна |
Теми: | 072 фінанси, банківська справа та страхування конкурентоспроможність, конкурентоспроможний потенціал підприємства, продукція, ефективність діяльності, підприємство, собівартість, ліквідність, рентабельність, платоспроможність |
Короткий огляд (реферат): | Об’єктом дослідження є процес підвищення конкурентоспроможності підприємства. Метою є розвиток теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо організаційно-економічних напрямів удосконалення конкурентоспроможності підприємства в ринкових умовах; проаналізовано сутність, основні складові та фактори впливу на конкурентоспроможність підприємства; досліджено організаційно-економічні аспекти діяльності ТОВ «Микулинецький Бровар» та його конкурентні переваги; розроблено пропозиції щодо удосконалення управління конкурентоспроможності на ТОВ «Микулинецький Бровар та організаційно-економічні заходи з підвищення конкурентоспроможності підприємства; запропоновано розрахунок коефіцієнта конкурентоспроможності підприємства за різними методиками; побудовано графоаналітичну модель потенціалу ТОВ «Микулинецький Бровар». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26486 |
Власник авторського права: | ©Ахтанін В.В., 2018 |
Тип вмісту: | Master Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 072 — фінанси, банківська справа та страхування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Автореферат_Ахтанін.doc | 387 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора