Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26486
Назва: Фінансове забезпечення та обґрунтування організаційно-економічних заходів з підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «Микулинецький Бровар»)
Інші назви: Financial support and substantiation of organizational and economic measures for increasing the competitiveness of the enterprise (on example LLC “Mikulinetsky Brovar”)
Автори: Ахтанін, Валентин Валентинович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Ахтанін В.В. Фінансове забезпечення та обґрунтування організаційно-економічних заходів з підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «Микулинецький Бровар») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „072 — фінанси, банківська справа та страхування“/ В.В.Ахтанін. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 15 с.
Дата публікації: гру-2018
Дата подання: гру-2018
Дата внесення: 21-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Химич, Ірина Григорівна
Члени комітету: Бурліцька, Оксана Петрівна
Теми: 072
фінанси, банківська справа та страхування
конкурентоспроможність, конкурентоспроможний потенціал підприємства, продукція, ефективність діяльності, підприємство, собівартість, ліквідність, рентабельність, платоспроможність
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження є процес підвищення конкурентоспроможності підприємства. Метою є розвиток теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо організаційно-економічних напрямів удосконалення конкурентоспроможності підприємства в ринкових умовах; проаналізовано сутність, основні складові та фактори впливу на конкурентоспроможність підприємства; досліджено організаційно-економічні аспекти діяльності ТОВ «Микулинецький Бровар» та його конкурентні переваги; розроблено пропозиції щодо удосконалення управління конкурентоспроможності на ТОВ «Микулинецький Бровар та організаційно-економічні заходи з підвищення конкурентоспроможності підприємства; запропоновано розрахунок коефіцієнта конкурентоспроможності підприємства за різними методиками; побудовано графоаналітичну модель потенціалу ТОВ «Микулинецький Бровар».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26486
Власник авторського права: ©Ахтанін В.В., 2018
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:072 — фінанси, банківська справа та страхування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Ахтанін.doc387 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора