Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26428
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Герега, Наталія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-21T05:18:31Z | - |
dc.date.available | 2018-12-21T05:18:31Z | - |
dc.date.issued | 2018-11 | - |
dc.identifier.citation | Юкало В.Г. Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококів / В.Г. Юкало, Л.А. Сторож, Н.В. Герега // Тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ. – 2018 р. – С. 123-124. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26428 | - |
dc.format.extent | 123-124 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | фосфопептиди | uk_UA |
dc.subject | протеази лактококів | uk_UA |
dc.subject | phosphopeptides | uk_UA |
dc.subject | proteases of lactococci | uk_UA |
dc.title | Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококів | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Київ, Національний університет харчових технологій | uk_UA |
dc.subject.udc | 577.112.083/122.2 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Huppertz T. Chemistry of Caseins. In: McSweeney, P.L.H., Fox, P.F. (eds.), Advanced Dairy Chemistry, Proteins: Basic Aspects, 4th ed., Vol. 1A / T. Huppertz. – New York : Springer, 2013. – P. 130-160. 2. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon) / P.F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P.L.H. McSweeney, J.A. O’Mahony. – New York: Springer, 2015. – 585 p. 3. Юкало В.Г. Модельна протеолітична система для виділення біоактивних пептидів з білків казеїнового комплексу / В.Г. Юкало // Матеріали IX Українського біохімічного з’їзду. – Київ: ІБ НАН України. – 2006. – С. 236. 4. Pinto G. Bioactive Casein Phosphopeptides in Dairy Products as Nutraceuticals for Functional Foods. In : Milk Proteins, Hurley W.L. (ed.) / G. Pinto, S. Caira, M. Cuollo et al. – Croatia : In Tech, 2012. – pp. 3-44. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Yukalo Volodymyr | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Storozh Liudmyla | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Hereha Nataliia | uk_UA |
dc.citation.spage | 123 | - |
dc.citation.epage | 124 | - |
dc.citation.conference | VII Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Ebben a gyűjteményben: | Матеріали інших конференцій, семінарів, читань |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Yukalo_Storozh_Hereha.pdf | 171,5 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!