Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26428
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorГерега, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2018-12-21T05:18:31Z-
dc.date.available2018-12-21T05:18:31Z-
dc.date.issued2018-11-
dc.identifier.citationЮкало В.Г. Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококів / В.Г. Юкало, Л.А. Сторож, Н.В. Герега // Тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ. – 2018 р. – С. 123-124.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26428-
dc.format.extent123-124-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфосфопептидиuk_UA
dc.subjectпротеази лактококівuk_UA
dc.subjectphosphopeptidesuk_UA
dc.subjectproteases of lactococciuk_UA
dc.titleКазеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококівuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameКиїв, Національний університет харчових технологійuk_UA
dc.subject.udc577.112.083/122.2uk_UA
dc.relation.references1. Huppertz T. Chemistry of Caseins. In: McSweeney, P.L.H., Fox, P.F. (eds.), Advanced Dairy Chemistry, Proteins: Basic Aspects, 4th ed., Vol. 1A / T. Huppertz. – New York : Springer, 2013. – P. 130-160. 2. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon) / P.F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P.L.H. McSweeney, J.A. O’Mahony. – New York: Springer, 2015. – 585 p. 3. Юкало В.Г. Модельна протеолітична система для виділення біоактивних пептидів з білків казеїнового комплексу / В.Г. Юкало // Матеріали IX Українського біохімічного з’їзду. – Київ: ІБ НАН України. – 2006. – С. 236. 4. Pinto G. Bioactive Casein Phosphopeptides in Dairy Products as Nutraceuticals for Functional Foods. In : Milk Proteins, Hurley W.L. (ed.) / G. Pinto, S. Caira, M. Cuollo et al. – Croatia : In Tech, 2012. – pp. 3-44.uk_UA
dc.contributor.affiliationYukalo Volodymyruk_UA
dc.contributor.affiliationStorozh Liudmylauk_UA
dc.contributor.affiliationHereha Nataliiauk_UA
dc.citation.spage123-
dc.citation.epage124-
dc.citation.conferenceVII Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:Матеріали інших конференцій, семінарів, читань

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Yukalo_Storozh_Hereha.pdf171,5 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!