Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25817
Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorВовк, Ірина Петрівна-
dc.contributor.authorВовк, Юрій Ярославович-
dc.contributor.authorVovk, Iryna Petrivna-
dc.contributor.authorVovk, Yuriy Yaroslavovych-
dc.date.accessioned2018-06-28T11:24:50Z-
dc.date.available2018-06-28T11:24:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Організація анімаційної діяльності" (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 241 – Готельно-ресторанна справа) / укл. : І.П. Вовк , Ю.Я. Вовк. – Тернопіль : Стереоарт, 2017. – 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25817-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСтереоАртuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Організація анімаційної діяльності" (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 241 – Готельно-ресторанна справа)uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages44-
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical Universityuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Collection(s) :Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
!Метод самост робота_crop.pdf384,76 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration