Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25747| Titolo: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
| Autori: | Вічко, Олена Іванівна |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : О.І. Вічко. - Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 47 с. |
| Data: | 2017 |
| Date of entry: | 22-giu-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль : ТНТУ |
| Abstract: | Харчова продукція у всі часи були однією з найважливіших складових життя людей, але сьогодні забезпечення якості та безпеки харчової сировини та продуктів харчування стає все більш важливою глобальною проблемою і метою, одним з головних чинників, що визначають здоров'я населення і збереження його генофонду. Під безпекою продуктів харчування слід розуміти відсутність небезпеки для здоров'я людини при їх вживанні як з точки зору загального негативного впливу (харчові отруєння та харчові інфекції), так і з точки зору небезпеки наслідків отруєнь. Ступінь корисності харчових продуктів, їх якість багато в чому залежать не тільки від відсутності шкідливих речовин у ній, а й від смакових, ароматичних і естетичних властивостей. Таким чином, якість продуктів харчування тепер є невід'ємною складовою існування, благополуччя та якості життя; положення «здоров'я є функція харчування» стало базовим для сучасного людського суспільства. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25747 |
| Copyright owner: | © Вічко О.І., 2017 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| È visualizzato nelle collezioni: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка ТЕ 1.pdf | 1,31 MB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione