Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24940

Tytuł: Структурно-механічні властивості харчових продуктів
Inne tytuły: Structure-mechanic properties foodstuff
Authors: Тютях, О.
Tiutiakh, O.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University
Cytat: Тютях О. Структурно-механічні властивості харчових продуктів / Тютях О. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 166–167. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Tiutiakh O. (2018) Strukturno-mekhanichni vlastyvosti kharchovykh produktiv [Structure-mechanic properties foodstuff]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 166-167 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018
Konferencja/wydarzenie: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 26-kwi-2018
Date of entry: 30-maj-2018
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 26-27 квітня 2018 року
26-27 April 2018
UDC: 664.8/9
Słowa kluczowe: структурно-механічні властивості
харчові продукти
structure-mechanic properties
foodstuff
Strony: 2
Zakres stron: 166-167
Główna strona: 166
Strona końcowa: 167
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24940
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi