霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23990摰����漯敶�
| DC ���� | ��� | 霂剛�� |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Ворощук, Віктор Ярославович | - |
| dc.contributor.author | Бочков, Петро Вікторович | - |
| dc.date.accessioned | 2018-02-21T13:11:37Z | - |
| dc.date.available | 2018-02-21T13:11:37Z | - |
| dc.date.issued | 2018-02-19 | - |
| dc.date.submitted | 2018-02-19 | - |
| dc.identifier.citation | Бочков П.В. Технічне переоснащення пекарні на ПП „Віфіль” з модернізацією хлібопекарської печі марки ППП 2.1.50.221 та дослідженням теплообміну у пекарській камері при випіканні череневих сортів хліба: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ П. В. Бочков . — Тернопіль: ТНТУ, 218. — 6 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23990 | - |
| dc.description.abstract | В дипломній роботі розроблено заходи з технічного переоснащення пекарні на ПП „Віфіль”, виконано дослідження впливу впливу витрати газу на температури основних учасників процесу випікання у печі марки ППП 2.1.50.221, запропоновано заходи з модернізації печі марки ППП 2.1.50.221. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | 133 | uk_UA |
| dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
| dc.title | Технічне переоснащення пекарні на ПП „Віфіль” з модернізацією хлібопекарської печі марки ППП 2.1.50.221 та дослідженням теплообміну у пекарській камері при випіканні череневих сортів хліба | uk_UA |
| dc.title.alternative | Bakery at PC ”Vifil” retooling including the bakery oven PPP 2.1.50.221 retrofit and study of heat exchange in bakery chamber at oven-bottom bread making | uk_UA |
| dc.type | Master Thesis | uk_UA |
| �蝷箔����: | 133 — галузеве машинобудування | |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| автореферат-Бочков.pdf | 133,09 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�