Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23990
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorВорощук, Віктор Ярославович-
dc.contributor.authorБочков, Петро Вікторович-
dc.date.accessioned2018-02-21T13:11:37Z-
dc.date.available2018-02-21T13:11:37Z-
dc.date.issued2018-02-19-
dc.date.submitted2018-02-19-
dc.identifier.citationБочков П.В. Технічне переоснащення пекарні на ПП „Віфіль” з модернізацією хлібопекарської печі марки ППП 2.1.50.221 та дослідженням теплообміну у пекарській камері при випіканні череневих сортів хліба: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ П. В. Бочков . — Тернопіль: ТНТУ, 218. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23990-
dc.description.abstractВ дипломній роботі розроблено заходи з технічного переоснащення пекарні на ПП „Віфіль”, виконано дослідження впливу впливу витрати газу на температури основних учасників процесу випікання у печі марки ППП 2.1.50.221, запропоновано заходи з модернізації печі марки ППП 2.1.50.221.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.titleТехнічне переоснащення пекарні на ПП „Віфіль” з модернізацією хлібопекарської печі марки ППП 2.1.50.221 та дослідженням теплообміну у пекарській камері при випіканні череневих сортів хлібаuk_UA
dc.title.alternativeBakery at PC ”Vifil” retooling including the bakery oven PPP 2.1.50.221 retrofit and study of heat exchange in bakery chamber at oven-bottom bread makinguk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат-Бочков.pdf133,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора