Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627Пълен Запис на метаданни
| DC Поле | Стойност | Език |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
| dc.contributor.author | Сабітов, Денис Едуардович | - |
| dc.contributor.author | Sabitov, D.E. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-02-18T09:20:51Z | - |
| dc.date.available | 2018-02-18T09:20:51Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.date.submitted | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Сабітов Д. Е. Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д. Е. Сабітов ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627 | - |
| dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена вивченню вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів | uk_UA |
| dc.description.abstract | Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of technological processing of vegetable products on the content of nitrates | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | овочева продукція | uk_UA |
| dc.subject | vegetable products | uk_UA |
| dc.subject | нітрати | uk_UA |
| dc.subject | nitrates | uk_UA |
| dc.subject | способи денітрифікації | uk_UA |
| dc.subject | denitrification methods | uk_UA |
| dc.title | Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів | uk_UA |
| dc.title.alternative | Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content | uk_UA |
| dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
| dc.rights.holder | © Сабітов Д.Е., 2018 | uk_UA |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
| dc.subject.udc | 664.8 | uk_UA |
| dc.identifier.citationen | Sabitov D. E. Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D. E. Sabitov ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Показва се в Колекции: | 181 — харчові технології | |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Sabitov_Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content.pdf | 159,88 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти