Statistics

Total Visits

Views
Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн 447

Total Visits per Month

四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025
Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн 0 3 9 2 29 0 0

File Downloads

Views
Prituluk_Improvement_of_the_way_of_ice-cream_structure_stabilizing_and_the_use_of_developed_recommendations_in_the_workshop_of_ice-cream_production_with_capacity_of_35_tons.pdf 87
Prituluk_Improvement_of_the_way_of_ice-cream_structure_stabilizing_and_the_use_of_developed_recommendations_in_the_workshop_of_ice-cream_production_with_capacity_of_35_tons.djvu 55
Prituluk_Improvement_of_the_way_of_ice-cream_structure_stabilizing_and_the_use_of_developed_recommendations_in_the_workshop_of_ice-cream_production_with_capacity_of_35_tons__COVER.png 19
2

Top Country Views

Views
美国 210
乌克兰 92
荷兰 35
中国 33
德国 31
越南 6
比利时 5
澳大利亚 4
巴西 4
英国 4

Top City Views

Views
Kiev 71
San Ramon 54
San Mateo 30
San Diego 27
Mountain View 26
Menlo Park 8
Hanoi 6
Ashburn 4
Dearborn 4
Ternopil 4