Statistics

Total Visits

Views
Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн 398

Total Visits per Month

四月 2024 五月 2024 六月 2024 七月 2024 八月 2024 九月 2024 十月 2024
Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн 5 2 3 32 21 17 1

File Downloads

Views
Prituluk_Improvement_of_the_way_of_ice-cream_structure_stabilizing_and_the_use_of_developed_recommendations_in_the_workshop_of_ice-cream_production_with_capacity_of_35_tons.pdf 85
Prituluk_Improvement_of_the_way_of_ice-cream_structure_stabilizing_and_the_use_of_developed_recommendations_in_the_workshop_of_ice-cream_production_with_capacity_of_35_tons.djvu 50
Prituluk_Improvement_of_the_way_of_ice-cream_structure_stabilizing_and_the_use_of_developed_recommendations_in_the_workshop_of_ice-cream_production_with_capacity_of_35_tons__COVER.png 19
2

Top Country Views

Views
美国 171
乌克兰 92
荷兰 35
中国 33
德国 30
比利时 5
越南 5
英国 4
爱尔兰 4
俄罗斯 4

Top City Views

Views
Kiev 71
San Ramon 54
San Diego 27
Mountain View 21
Menlo Park 8
Hanoi 5
Ashburn 4
Dearborn 4
Ternopil 4
Jackson 3