閲覧統計

総閲覧数

件数
Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн 398

月別閲覧数

4月 2024 5月 2024 6月 2024 7月 2024 8月 2024 9月 2024 10月 2024
Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн 5 2 3 32 21 17 1

ファイルダウンロード数

件数
Prituluk_Improvement_of_the_way_of_ice-cream_structure_stabilizing_and_the_use_of_developed_recommendations_in_the_workshop_of_ice-cream_production_with_capacity_of_35_tons.pdf 85
Prituluk_Improvement_of_the_way_of_ice-cream_structure_stabilizing_and_the_use_of_developed_recommendations_in_the_workshop_of_ice-cream_production_with_capacity_of_35_tons.djvu 50
Prituluk_Improvement_of_the_way_of_ice-cream_structure_stabilizing_and_the_use_of_developed_recommendations_in_the_workshop_of_ice-cream_production_with_capacity_of_35_tons__COVER.png 19
2

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 171
ウクライナ 92
オランダ 35
中華人民共和国 33
ドイツ 30
ベルギー 5
ベトナム 5
イギリス 4
アイルランド 4
ロシア 4

都市別閲覧数

件数
Kiev 71
San Ramon 54
San Diego 27
Mountain View 21
Menlo Park 8
Hanoi 5
Ashburn 4
Dearborn 4
Ternopil 4
Jackson 3