Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23509
| Назва: | Удосконалення комплексу маркетингу (на прикладі ДП «Фуршет Регіон») |
| Автори: | Сичевський, Дмитро Олександрович |
| Бібліографічний опис: | Автореферат наукової роботи на здобуття кваліфікації «магістр» на тему Удосконалення комплексу маркетингу (на прикладі ДП «Фуршет Регіон») спеціальність 075 «Маркетинг» галузь знань 07 «Управління та адміністрування» |
| Дата публікації: | 8-лют-2018 |
| Дата внесення: | 13-лют-2018 |
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя 2018 |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль |
| Науковий керівник: | Федорович, Роман Володимирович |
| Члени комітету: | Мариненко, Наталія Юрївна |
| Теми: | маркетинг товар просування збут ринок матриця БКГ конкурентоспроможність ціноутворення маркетингові дослідження мікросередовище макросередовище |
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено та вдосконалено маркетингову діяльність підприємства ДП «Фуршет Регіон». Проаналізовано діяльність підприємства, та стан маркетингового середовища, а також маркетинговий інструментарій діяльності підприємства ДП «Фуршет Регіон» на сучасному етапі. Робота пройшла апробацію на підприємстві ДП «Фуршет Регіон» де підтвердила практичну цінність окремих положень дослідження. |
| Опис: | Мета і завдання дослідження. Метою дослідження є вдосконалення науково-методичних основ формування і розвитку комплексу маркетингу на підприємстві, наукове обґрунтування його основних положень, напрямків і пріоритетів розвитку. На основі проведеного аналізу, розроблення рекомендацій з вдосконалення комплексу маркетингу на підприємстві. Виходячи з цього, будуть вирішуватись такі завдання: — визначити теоретичні засади комплексу маркетингу. — опрацювати науково-методичні основи формування та розвитку комплексу маркетингу на підприємстві; — визначити, проаналізувати та скласти рекомендації відносно формування та розвитку комплексу маркетингу на підприємстві ДП «Фуршет Регіон». — обґрунтувати елементи комплексу маркетингу на підприємстві ДП «Фуршет Регіон».; — теоретично аналізувати маркетинговий комплекс підприємства в ринкових умовах — здійснити аналіз та оцінку маркетингової діяльності підприємства — провести аналіз нормативно – правового середовища досліджуваного підприємства Об’єктом дослідження – виступає маркетингова діяльність ДП «Фуршет Регіон». Предмет дослідження є теоретичні, методичні та практичні методи і форми маркетингу, основні принципи організації маркетингу на підприємстві та маркетинговий комплекс підприємства в ринкових умовах |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23509 |
| Тип вмісту: | Thesis Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | 075 — маркетинг |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| avtoreferat_Sychevskyj.docx | 45,16 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити | |
| avtoreferat_Sychevskyj.djvu | 130,18 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| avtoreferat_Sychevskyj.pdf | 519,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| avtoreferat_Sychevskyj__COVER.png | 97,74 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора