Skip navigation
Hem
Visa
Samlingar
Browse Items by:
I datumordning
Författare
Titlar
Nyckelord
UDC
I datumordning (registrerat)
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Hjälp
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Logga in:
Min sida i DSpace
Nyheter via e-post
Ändra profil / Byt lösenord
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Sök i:
hela DSpace
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
efter
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Resultat 1-4 av 4.
Nästa
1
nästa
Item hits:
Typ
Utgivningsdatum
Date of entry
Titel
Författare
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганні
Колихалін, Олександр Андрійович
;
Kolychalin О.A.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молока
Радчук, Ольга Антонівна
;
Radchuk O.A.
Master Thesis
2020
28-dec-2020
Фізико-хімічні параметри вод при переході із аноліту в католіт
Матіяш, Ольга Романівна
;
Matiiash, Olha Romanivna
Master Thesis
2022
7-jan-2023
Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництва
Шкоропад, Назар Юрійович
;
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Discover
Author
1
Kolychalin О.A.
1
Matiiash, Olha Romanivna
1
Radchuk O.A.
1
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
1
Колихалін, Олександр Андрійович
1
Матіяш, Ольга Романівна
1
Радчук, Ольга Антонівна
1
Шкоропад, Назар Юрійович
Subject
4
181
4
харчові технології
3
рН
2
pH
2
storage
2
temperature
2
water
2
вода
2
зберігання
2
ОВП
2
окисно-відновний потенціал
2
температура
1
543.3
1
543.9; 664
1
637.146; 613.288; 637.04
1
664
1
bread
1
dough
1
hydrogen index
1
juices
.
next >
Date issued
1
2022
1
2020
2
2019
by type of content
4
Master Thesis
by languages
4
uk