Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-4 зі 4 (час пошуку: 0.007 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Master Thesis
2019
29-гру-2019
Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганні
Колихалін, Олександр Андрійович
;
Kolychalin О.A.
Master Thesis
2019
29-гру-2019
Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молока
Радчук, Ольга Антонівна
;
Radchuk O.A.
Master Thesis
2022
7-січ-2023
Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництва
Шкоропад, Назар Юрійович
;
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Thesis Abstract
гру-2018
26-гру-2018
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Кафтан, Анатолій Іванович
Розкриття
за авторами
1
Kolychalin О.A.
1
Radchuk O.A.
1
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
1
Кафтан, Анатолій Іванович
1
Колихалін, Олександр Андрійович
1
Радчук, Ольга Антонівна
1
Шкоропад, Назар Юрійович
за темами
4
181
4
харчові технології
3
pH
3
redox potential
2
storage
2
temperature
2
зберігання
2
ОВП
2
температура
1
543.9; 664
1
637.146; 613.288; 637.04
1
664
1
665.3
1
apples
1
ascorbic acid
1
bread
1
dough
1
grapes
1
juices
1
milk
.
далі >
за датою випуску
1
2022
2
2019
1
2018
за типом вмісту
3
Master Thesis
1
Thesis Abstract
за мовами
4
uk