Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.005 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецю | Андрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Розробка технології кисломолочного напою з насінням базиліку | Грицаюк, Володимир Іванович; Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych |
Розкриття
за темами
- 2 181
- 2 yogurt
- 2 харчові технології
- 1 637.146
- 1 664
- 1 basil seeds
- 1 organoleptic properties
- 1 sensory analysis
- 1 thyme extract
- 1 titrated end active acidity
- 1 yogurt production technology
- 1 екстракт чебрецю
- 1 ехнологія виготовлення йогурту
- 1 насіння базиліку
- 1 органолептичні властивості
- 1 сенсорний аналіз
- 1 титрована і активна кислотність
за мовами
- 2 uk