Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.004 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачків | Витвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Удосконалення технології виробництва консервів залежно від мікробіологічного складу сировини | Вуйда, Олег Петрович; Vuida, Oleg Petrovich |
Розкриття
за темами
- 1 181
- 1 664
- 1 advanced technology
- 1 beans
- 1 canned fruit
- 1 canned meat and vegetables
- 1 cold rubbing method
- 1 food industry
- 1 marrow squash
- 1 microflora of spices
- 1 sterilization
- 1 кабачок
- 1 квасоля
- 1 метод холодного протирання
- 1 мікрофлора спецій
- 1 м’ясо-рослинні консерви
- 1 стерилізація
- 1 удосконалена технологія
- 1 фруктові консерви
- 1 харчова промисловість
- далі >
за типом вмісту
за мовами
- 2 uk