Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.004 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Розробка технології молочного соусу із вмістом хріну | Середницький, Олександр Михайлович; Serednytsky, Alexander Mikhailovich |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Розробка технології кисломолочного напою з насінням базиліку | Грицаюк, Володимир Іванович; Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych |
Розкриття
за темами
- 2 organoleptic properties
- 2 сенсорний аналіз
- 1 181
- 1 bactericidal action
- 1 basil seeds
- 1 horseradish
- 1 milk sauce
- 1 titrated end active acidity
- 1 yogurt
- 1 бактерицидна дія
- 1 йогурт
- 1 молочний соус
- 1 насіння базиліку
- 1 органолептичні властивості
- 1 органолептичні властивості
- 1 титрована і активна кислотність
- 1 харчові технології
- 1 хрін
за датою випуску
- 2 2020
за типом вмісту