Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23324

Назва: Організація соціального страхування в умовах підприємств готельно-ресторанного бізнесу на період реформаційного обєднання фондів
Інші назви: Organization of social insurance in the conditions of enterprises of hotel restaurant business on the period of the reformation foundation setting
Автори: Андрушків, Богдан Миколайович
Погайдак, Ольга Богданівна
Кирич, Наталія Богданівна
Andrushkiv, B.
Pohaydak, O.
Kyrych, N.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Андрушків Б. М. Організація соціального страхування в умовах підприємств готельно-ресторанного бізнесу на період реформаційного обєднання фондів / Андрушків Б. М., Погайдак О. Б., Кирич Н. Б. // Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“, 17 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 9–10.
Bibliographic description: Andrushkiv B., Pohaydak O., Kyrych N. (2017) Orhanizatsiia sotsialnoho strakhuvannia v umovakh pidpryiemstv hotelno-restorannoho biznesu na period reformatsiinoho obiednannia fondiv [Organization of social insurance in the conditions of enterprises of hotel restaurant business on the period of the reformation foundation setting]. Materialy naukovo-praktychnoho seminaru "Osoblyvosti rozvytku sotsialnoho biznesu v umovakh intehratsiinykh peretvoren" (Tern., 17 October 2017), pp. 9-10 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“
Конференція/захід: Науково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“
Журнал/збірник: Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“
Дата публікації: 17-жов-2017
Дата внесення: 31-січ-2018
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 17 жовтня 2017 року
17 October 2017
УДК: 364.2
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 9-10
Початкова сторінка: 9
Кінцева сторінка: 10
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23324
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2014/14abmupp.pdf
http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf
Перелік літератури: 1. Андрушків Б.М., Шерстюк Р.П. Основні напрями (компоненти) розвитку вітчизняних підприємств як складової організаційного процесу економічних реформ України (на прикладі туристично-рекреаційної та готельно- ресторанної справи) / Матеріали X Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 25 листопада 2016 року). - X.: ХНАДУ. - Т. 3. - с. 90-92.
2. Андрушків Б. М. Ефективне управління інноваційними, ресурсними та логістично–маркетинговими чинниками забезпечується використанням багатокомпонентної моделі / Богдан Андрушків, Роман Шерстюк, Віктор Паляниця // Матеріали Ⅴ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“, 25 березня 2016 року — Т., 2016 — С. 127-128.
3. Андрушків Б. Теоретичні засади організації внутрігосподарського партнерства та управління соціогуманітарною сферою в умовах промислового підприємства [Електронний ресурс] / Богдан Андрушків, Ольга Погайдак, Наталія Слободян // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2014. — Вип. 1 (10). — С. 8-21. — Режим доступу до журн.: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2014/14abmupp.pdf.
4. Нагорняк Г.С. Дослідження чинників впливу на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі / Г.С. Нагорняк, Л.Я. Малюта, Р.П. Шерстюк // Економіка і управління. - №3(71).- 2016. - С. 77-86.
5. Шерстюк Р. Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті [Електронний ресурс]/ Галина Нагорняк, Людмила Малюта, Лілія Мельник, Роман Шерстюк//Соціально-економічні проблеми і держава. — 2017. — Вип. 1(16). — С. 148-158. — Режим доступу до журн.: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf.
6. Шерстюк Р. П. Багатокомпонентний підхід до управління інноваційними, ресурсними та логістично–маркетинговими чинниками для ефективної діяльність промислового підприємства / Роман Шерстюк // Матеріали шостої всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка „Інноваційний розвиток: стратегічний погляд у майбутнє“, 06 квітня 2017 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А, 2017. — С. 73.
References: 1. Andrushkiv B.M., Sherstiuk R.P. Osnovni napriamy (komponenty) rozvytku vitchyznianykh pidpryiemstv yak skladovoi orhanizatsiinoho protsesu ekonomichnykh reform Ukrainy (na prykladi turystychno-rekreatsiinoi ta hotelno- restorannoi spravy), Materialy X Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii (m. Kharkiv, 25 lystopada 2016 roku), X., KhNADU, V. 3, P. 90-92.
2. Andrushkiv B. M. Efektyvne upravlinnia innovatsiinymy, resursnymy ta lohistychno–marketynhovymy chynnykamy zabezpechuietsia vykorystanniam bahatokomponentnoi modeli, Bohdan Andrushkiv, Roman Sherstiuk, Viktor Palianytsia, Materialy Ⅴ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsiini zasady upravlinnia pidpryiemstvamy v umovakh staloho rozvytku", 25 bereznia 2016 roku - T., 2016 - P. 127-128.
3. Andrushkiv B. Teoretychni zasady orhanizatsii vnutrihospodarskoho partnerstva ta upravlinnia sotsiohumanitarnoiu sferoiu v umovakh promyslovoho pidpryiemstva [Electronic resource], Bohdan Andrushkiv, Olha Pohaidak, Nataliia Slobodian, Socio-Economic Problems and the State, 2014, Iss. 1 (10), P. 8-21, Rezhym dostupu do zhurn., http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2014/14abmupp.pdf.
4. Nahorniak H.S. Doslidzhennia chynnykiv vplyvu na riven konkurentospromozhnosti vitchyznianykh zakladiv sfery hotelno-restorannoho biznesu na suchasnomu etapi, H.S. Nahorniak, L.Ya. Maliuta, R.P. Sherstiuk, Ekonomika i upravlinnia, No 3(71), 2016, P. 77-86.
5. Sherstiuk R. Orhanizatsiino-ekonomichni zasady rozvytku innovatsiinoho protsesu vitchyznianykh zakladiv hotelno-restorannoi sfery v turystychnomu konteksti [Electronic resource]/ Halyna Nahorniak, Liudmyla Maliuta, Liliia Melnyk, Roman Sherstiuk//Socio-Economic Problems and the State, 2017, Iss. 1(16), P. 148-158, Rezhym dostupu do zhurn., http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf.
6. Sherstiuk R. P. Bahatokomponentnyi pidkhid do upravlinnia innovatsiinymy, resursnymy ta lohistychno–marketynhovymy chynnykamy dlia efektyvnoi diialnist promyslovoho pidpryiemstva, Roman Sherstiuk, Materialy shostoi vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka "Innovatsiinyi rozvytok: stratehichnyi pohliad u maibutnie", 06 kvitnia 2017 roku, T. : FOP Palianytsia V. A, 2017, P. 73.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Науково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.