Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23324

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрушків, Богдан Миколайович
dc.contributor.authorПогайдак, Ольга Богданівна
dc.contributor.authorКирич, Наталія Богданівна
dc.contributor.authorAndrushkiv, B.
dc.contributor.authorPohaydak, O.
dc.contributor.authorKyrych, N.
dc.coverage.temporal17 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal17 October 2017
dc.date.accessioned2018-01-31T16:58:55Z-
dc.date.available2018-01-31T16:58:55Z-
dc.date.created2017-10-17
dc.date.issued2017-10-17
dc.identifier.citationАндрушків Б. М. Організація соціального страхування в умовах підприємств готельно-ресторанного бізнесу на період реформаційного обєднання фондів / Андрушків Б. М., Погайдак О. Б., Кирич Н. Б. // Матеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“, 17 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 9–10.
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23324-
dc.format.extent9-10
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“
dc.relation.urihttp://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2014/14abmupp.pdf
dc.relation.urihttp://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf
dc.titleОрганізація соціального страхування в умовах підприємств готельно-ресторанного бізнесу на період реформаційного обєднання фондів
dc.title.alternativeOrganization of social insurance in the conditions of enterprises of hotel restaurant business on the period of the reformation foundation setting
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc364.2
dc.relation.references1. Андрушків Б.М., Шерстюк Р.П. Основні напрями (компоненти) розвитку вітчизняних підприємств як складової організаційного процесу економічних реформ України (на прикладі туристично-рекреаційної та готельно- ресторанної справи) / Матеріали X Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 25 листопада 2016 року). - X.: ХНАДУ. - Т. 3. - с. 90-92.
dc.relation.references2. Андрушків Б. М. Ефективне управління інноваційними, ресурсними та логістично–маркетинговими чинниками забезпечується використанням багатокомпонентної моделі / Богдан Андрушків, Роман Шерстюк, Віктор Паляниця // Матеріали Ⅴ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“, 25 березня 2016 року — Т., 2016 — С. 127-128.
dc.relation.references3. Андрушків Б. Теоретичні засади організації внутрігосподарського партнерства та управління соціогуманітарною сферою в умовах промислового підприємства [Електронний ресурс] / Богдан Андрушків, Ольга Погайдак, Наталія Слободян // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2014. — Вип. 1 (10). — С. 8-21. — Режим доступу до журн.: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2014/14abmupp.pdf.
dc.relation.references4. Нагорняк Г.С. Дослідження чинників впливу на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі / Г.С. Нагорняк, Л.Я. Малюта, Р.П. Шерстюк // Економіка і управління. - №3(71).- 2016. - С. 77-86.
dc.relation.references5. Шерстюк Р. Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті [Електронний ресурс]/ Галина Нагорняк, Людмила Малюта, Лілія Мельник, Роман Шерстюк//Соціально-економічні проблеми і держава. — 2017. — Вип. 1(16). — С. 148-158. — Режим доступу до журн.: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf.
dc.relation.references6. Шерстюк Р. П. Багатокомпонентний підхід до управління інноваційними, ресурсними та логістично–маркетинговими чинниками для ефективної діяльність промислового підприємства / Роман Шерстюк // Матеріали шостої всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка „Інноваційний розвиток: стратегічний погляд у майбутнє“, 06 квітня 2017 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А, 2017. — С. 73.
dc.relation.referencesen1. Andrushkiv B.M., Sherstiuk R.P. Osnovni napriamy (komponenty) rozvytku vitchyznianykh pidpryiemstv yak skladovoi orhanizatsiinoho protsesu ekonomichnykh reform Ukrainy (na prykladi turystychno-rekreatsiinoi ta hotelno- restorannoi spravy), Materialy X Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii (m. Kharkiv, 25 lystopada 2016 roku), X., KhNADU, V. 3, P. 90-92.
dc.relation.referencesen2. Andrushkiv B. M. Efektyvne upravlinnia innovatsiinymy, resursnymy ta lohistychno–marketynhovymy chynnykamy zabezpechuietsia vykorystanniam bahatokomponentnoi modeli, Bohdan Andrushkiv, Roman Sherstiuk, Viktor Palianytsia, Materialy Ⅴ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsiini zasady upravlinnia pidpryiemstvamy v umovakh staloho rozvytku", 25 bereznia 2016 roku - T., 2016 - P. 127-128.
dc.relation.referencesen3. Andrushkiv B. Teoretychni zasady orhanizatsii vnutrihospodarskoho partnerstva ta upravlinnia sotsiohumanitarnoiu sferoiu v umovakh promyslovoho pidpryiemstva [Electronic resource], Bohdan Andrushkiv, Olha Pohaidak, Nataliia Slobodian, Socio-Economic Problems and the State, 2014, Iss. 1 (10), P. 8-21, Rezhym dostupu do zhurn., http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2014/14abmupp.pdf.
dc.relation.referencesen4. Nahorniak H.S. Doslidzhennia chynnykiv vplyvu na riven konkurentospromozhnosti vitchyznianykh zakladiv sfery hotelno-restorannoho biznesu na suchasnomu etapi, H.S. Nahorniak, L.Ya. Maliuta, R.P. Sherstiuk, Ekonomika i upravlinnia, No 3(71), 2016, P. 77-86.
dc.relation.referencesen5. Sherstiuk R. Orhanizatsiino-ekonomichni zasady rozvytku innovatsiinoho protsesu vitchyznianykh zakladiv hotelno-restorannoi sfery v turystychnomu konteksti [Electronic resource]/ Halyna Nahorniak, Liudmyla Maliuta, Liliia Melnyk, Roman Sherstiuk//Socio-Economic Problems and the State, 2017, Iss. 1(16), P. 148-158, Rezhym dostupu do zhurn., http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf.
dc.relation.referencesen6. Sherstiuk R. P. Bahatokomponentnyi pidkhid do upravlinnia innovatsiinymy, resursnymy ta lohistychno–marketynhovymy chynnykamy dlia efektyvnoi diialnist promyslovoho pidpryiemstva, Roman Sherstiuk, Materialy shostoi vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka "Innovatsiinyi rozvytok: stratehichnyi pohliad u maibutnie", 06 kvitnia 2017 roku, T. : FOP Palianytsia V. A, 2017, P. 73.
dc.identifier.citationenAndrushkiv B., Pohaydak O., Kyrych N. (2017) Orhanizatsiia sotsialnoho strakhuvannia v umovakh pidpryiemstv hotelno-restorannoho biznesu na period reformatsiinoho obiednannia fondiv [Organization of social insurance in the conditions of enterprises of hotel restaurant business on the period of the reformation foundation setting]. Materialy naukovo-praktychnoho seminaru "Osoblyvosti rozvytku sotsialnoho biznesu v umovakh intehratsiinykh peretvoren" (Tern., 17 October 2017), pp. 9-10 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали науково-практичного семінару „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“
dc.citation.spage9
dc.citation.epage10
dc.citation.conferenceНауково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“
Розташовується у зібраннях:Науково-практичний семінар „Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.