Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23151

Tytuł: Аналіз показників якості продуктів харчування
Inne tytuły: Analysis of food products quality indicators
Authors: Лясота, О. Б.
Пилипець, Г. С.
Lyasota, O. B.
Pylypets, G. S.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лясота О. Б. Аналіз показників якості продуктів харчування / О. Б. Лясота, Г. С. Пилипець // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 176–177. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Lyasota O. B., Pylypets G. S. (2017) Analiz pokaznykiv yakosti produktiv kharchuvannia [Analysis of food products quality indicators]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 176-177 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 3
Data wydania: 16-lis-2017
Date of entry: 25-sty-2018
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
UDC: 664
Strony: 2
Zakres stron: 176-177
Główna strona: 176
Strona końcowa: 177
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23151
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Wykaz piśmiennictwa: 1. Безопасность продуктов питания./Информационный бюллетень.- Всемирная организация здравохранения, - Октябрь 2017 г. 2. Павлоцька Л.Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів. - Суми : Університетська книга, 2007. - 440 с.
References: 1. Bezopasnost produktov pytanyia./Ynformatsyonnyi biulleten, Vsemyrnaia orhanyzatsyia zdravokhranenyia, Oktiabr 2017 y. 2. Pavlotska L.F. Osnovy fiziolohii, hihiieny kharchuvannia ta problemy bezpeky kharchovykh produktiv, Sumy : Universytetska knyha, 2007, 440 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi