Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23151
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лясота, О. Б. | |
dc.contributor.author | Пилипець, Г. С. | |
dc.contributor.author | Lyasota, O. B. | |
dc.contributor.author | Pylypets, G. S. | |
dc.coverage.temporal | 16-17 листопада 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 16-17 November 2017 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-25T13:58:04Z | - |
dc.date.available | 2018-01-25T13:58:04Z | - |
dc.date.created | 2017-11-16 | |
dc.date.issued | 2017-11-16 | |
dc.identifier.citation | Лясота О. Б. Аналіз показників якості продуктів харчування / О. Б. Лясота, Г. С. Пилипець // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 176–177. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-086-7 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-087-4 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-088-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23151 | - |
dc.format.extent | 176-177 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" | |
dc.title | Аналіз показників якості продуктів харчування | |
dc.title.alternative | Analysis of food products quality indicators | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Безопасность продуктов питания./Информационный бюллетень.- Всемирная организация здравохранения, - Октябрь 2017 г. 2. Павлоцька Л.Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів. - Суми : Університетська книга, 2007. - 440 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Bezopasnost produktov pytanyia./Ynformatsyonnyi biulleten, Vsemyrnaia orhanyzatsyia zdravokhranenyia, Oktiabr 2017 y. 2. Pavlotska L.F. Osnovy fiziolohii, hihiieny kharchuvannia ta problemy bezpeky kharchovykh produktiv, Sumy : Universytetska knyha, 2007, 440 p. | |
dc.identifier.citationen | Lyasota O. B., Pylypets G. S. (2017) Analiz pokaznykiv yakosti produktiv kharchuvannia [Analysis of food products quality indicators]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 176-177 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 176 | |
dc.citation.epage | 177 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Lyasota_O_B-Analysis_of_food_products_176-177.pdf | 989,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Lyasota_O_B-Analysis_of_food_products_176-177.djvu | 33,94 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Lyasota_O_B-Analysis_of_food_products_176-177__COVER.png | 486,33 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.