Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23145

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦісарик, О. Й.
dc.contributor.authorСливка, І. М.
dc.contributor.authorМусій, Л. Я.
dc.contributor.authorЛєбєдєва, Я. В.
dc.contributor.authorTsisaryk, O. Y.
dc.contributor.authorSlyvka, I. M.
dc.contributor.authorMusiy, L. Y.
dc.contributor.authorLebedeva, Y. V.
dc.coverage.temporal16-17 листопада 2017 року
dc.coverage.temporal16-17 November 2017
dc.date.accessioned2018-01-25T13:58:03Z-
dc.date.available2018-01-25T13:58:03Z-
dc.date.created2017-11-16
dc.date.issued2017-11-16
dc.identifier.citationУдосконалення технології бринзи шляхом підбору молочнокислих бактерій / О. Й. Цісарик, І. М. Сливка, Л. Я. Мусій, Я. В. Лєбєдєва // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 164–165. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-086-7
dc.identifier.isbn978-966-305-087-4
dc.identifier.isbn978-966-305-088-1
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23145-
dc.format.extent164-165
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.relation.ispartofBook of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
dc.titleУдосконалення технології бринзи шляхом підбору молочнокислих бактерій
dc.title.alternativeImprovement of technology by brine cheese of selection lactic acid bacteria
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc579.222
dc.identifier.citationenTsisaryk O. Y., Slyvka I. M., Musiy L. Y., Lebedeva Y. V. (2017) Udoskonalennia tekhnolohii brynzy shliakhom pidboru molochnokyslykh bakterii [Improvement of technology by brine cheese of selection lactic acid bacteria]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 164-165 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage164
dc.citation.epage165
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Appears in Collections:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.