Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23145
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цісарик, О. Й. | |
dc.contributor.author | Сливка, І. М. | |
dc.contributor.author | Мусій, Л. Я. | |
dc.contributor.author | Лєбєдєва, Я. В. | |
dc.contributor.author | Tsisaryk, O. Y. | |
dc.contributor.author | Slyvka, I. M. | |
dc.contributor.author | Musiy, L. Y. | |
dc.contributor.author | Lebedeva, Y. V. | |
dc.coverage.temporal | 16-17 листопада 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 16-17 November 2017 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-25T13:58:03Z | - |
dc.date.available | 2018-01-25T13:58:03Z | - |
dc.date.created | 2017-11-16 | |
dc.date.issued | 2017-11-16 | |
dc.identifier.citation | Удосконалення технології бринзи шляхом підбору молочнокислих бактерій / О. Й. Цісарик, І. М. Сливка, Л. Я. Мусій, Я. В. Лєбєдєва // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 164–165. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-086-7 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-087-4 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-088-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23145 | - |
dc.format.extent | 164-165 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" | |
dc.title | Удосконалення технології бринзи шляхом підбору молочнокислих бактерій | |
dc.title.alternative | Improvement of technology by brine cheese of selection lactic acid bacteria | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 579.222 | |
dc.identifier.citationen | Tsisaryk O. Y., Slyvka I. M., Musiy L. Y., Lebedeva Y. V. (2017) Udoskonalennia tekhnolohii brynzy shliakhom pidboru molochnokyslykh bakterii [Improvement of technology by brine cheese of selection lactic acid bacteria]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 164-165 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 164 | |
dc.citation.epage | 165 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Appears in Collections: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Tsisaryk_O_Y-Improvement_of_technology_164-165.pdf | 867,82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
CAZST_2017v3_Tsisaryk_O_Y-Improvement_of_technology_164-165.djvu | 36,29 kB | DjVu | View/Open | |
CAZST_2017v3_Tsisaryk_O_Y-Improvement_of_technology_164-165__COVER.png | 476,73 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.