Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23145

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorЦісарик, О. Й.
dc.contributor.authorСливка, І. М.
dc.contributor.authorМусій, Л. Я.
dc.contributor.authorЛєбєдєва, Я. В.
dc.contributor.authorTsisaryk, O. Y.
dc.contributor.authorSlyvka, I. M.
dc.contributor.authorMusiy, L. Y.
dc.contributor.authorLebedeva, Y. V.
dc.coverage.temporal16-17 листопада 2017 року
dc.coverage.temporal16-17 November 2017
dc.date.accessioned2018-01-25T13:58:03Z-
dc.date.available2018-01-25T13:58:03Z-
dc.date.created2017-11-16
dc.date.issued2017-11-16
dc.identifier.citationУдосконалення технології бринзи шляхом підбору молочнокислих бактерій / О. Й. Цісарик, І. М. Сливка, Л. Я. Мусій, Я. В. Лєбєдєва // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 164–165. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-086-7
dc.identifier.isbn978-966-305-087-4
dc.identifier.isbn978-966-305-088-1
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23145-
dc.format.extent164-165
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.relation.ispartofBook of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
dc.titleУдосконалення технології бринзи шляхом підбору молочнокислих бактерій
dc.title.alternativeImprovement of technology by brine cheese of selection lactic acid bacteria
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc579.222
dc.identifier.citationenTsisaryk O. Y., Slyvka I. M., Musiy L. Y., Lebedeva Y. V. (2017) Udoskonalennia tekhnolohii brynzy shliakhom pidboru molochnokyslykh bakterii [Improvement of technology by brine cheese of selection lactic acid bacteria]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 164-165 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage164
dc.citation.epage165
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Ebben a gyűjteményben:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!