Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23133
| Titre: | Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидів |
| Auteur(s): | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна Кушнірук, Наталія Василівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Юкало, В.Г. Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидів / В.Г. Юкало, Л.А. Сторож, Н.В. Кушнірук // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ: НУХТ. – 2017. – С. 93-94. |
| Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» |
| Journal/Collection: | Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» |
| Date de publication: | 2017 |
| Submitted date: | 2017 |
| Date of entry: | 21-jan-2018 |
| Editeur: | Національний університет харчових технологій |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Національний університет харчових технологій |
| UDC: | 577.112.083 |
| Mots-clés: | 122.2 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 93-94 |
| Start page: | 93 |
| End page: | 94 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23133 |
| Copyright owner: | © Національний університет харчових технологій, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Collection(s) : | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Yukalo_Storozh_Kushniruk.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| Yukalo_Storozh_Kushniruk.djvu | 42,08 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| Yukalo_Storozh_Kushniruk__COVER.png | 540,41 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration