Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22621

Title: Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну
Authors: Шинкарик, Марія Миколаївна
Кравець, Олег Ігорович
Четверікова, Світлана Олександрівна
Affiliation: ТНТУ
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
ПрАТ «Тернопільський молокозавод»
Bibliographic description (Ukraine): Шинкарик М.М. Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, С.О Четверікова, С.М. Венгринович // VІ Всеукраїнська науково-практична конференція “Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК", 23-24 лист. 2017р.: матеріали – К.: – 2017.
Conference/Event: VІ Всеукраїнська науково-практична конференція “Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК"
Issue Date: Νοε-2017
Date of entry: 12-Δεκ-2017
Publisher: НУХТ
Country (code): UA
Place of the edition/event: Київ
Keywords: зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну
казеїн
сушіння
Number of pages: 2
Page range: 107-108
Start page: 107
End page: 108
Abstract: Пропонується герметизувати з'єднання шнекового преса з завантажувальним механізмом сушарки і направляти частину відпрацьованого теплоносія в завантажувальний механізм. На виході із преса пори будуть заповняться теплим повітрям. За рахунок цього зерна казеїну нагріватимуться як із зовні так і зсередини, що інтенсифікує процес сушіння казеїну і зменшує енергоємність процесу.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22621
References (Ukraine): 1. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – №1(15). – С.476-484.
Content type: Conference Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
107-108.pdf195,08 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
107-108.djvu28,41 kBDjVuΔείτε/ Ανοίξτε
107-108__COVER.png396,94 kBimage/pngΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα

Εργαλεία διαχειριστή